aanmelden markt

OVEREENKOMST Kunst- en streekproductenmarkt Familiefestival Art Carnivale 2022, Recreatiepark Schildmeer, Roegeweg hoek Damsterweg te Steendam.

Retouradres overeenkomst per post: Stichting De Draad, p/a Mr. A.T. Voslaan 3, 9902 LC Appingedam.
IBAN: NL64RABO0146314964 t.n.v. Stichting De Draad, Hellum o.v.v. Markt AC 2022 + naam deelnemer.

Deelnemer verklaart zich akkoord met de voorwaarden tot deelname aan de Kunst- en streekproductenmarkt en is bekend met de inhoud van de huisregels vermeld op de website www.artcarnivale.nl

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
*Deelnemer maakt gebruik van de mogelijkheid om EEN kraam van 4 meter lengte inclusief een overkapping van zeildoek te huren. (geen achterkant- en zijkant zeil!) De kosten kraamhuur bedragen:
Kosten stroom: € 30,- voor 3 aaneengesloten dagen en/of € 15,- per dag bij een verbruik tot 16 ampère. (ja/nee stroom)
*Deelnemer maakt gebruik van een grondplaats met eigen kraam van 4 meter lengte. Bij gebruik van eigen kraam of tent het aantal benodigde m² (voorzijde x diepte) opgeven. Standaard afmeting grondplaats is 12 m². Er wordt € 5,- per m² boven de standaard gerekend. Indien u meerdere kramen of grondplaatsen wilt huren, geef dit a.u.b. duidelijk aan! De kosten grondplaats bedragen:
Kosten stroom: € 30,- voor 3 aaneengesloten dagen en/of € 15,- per dag bij een verbruik tot 16 ampère. (ja/nee stroom)

Let op! Indien de betaling niet uiterlijk vóór zaterdag 2 juli 2022 is bijgeschreven op bovengenoemde IBAN dan vervallen alle rechten op deelname aan de Kunst- en streekproductenmarkt!

Bij annulering van deelname na 2 juli 2022 of geen tijdige betaling vóór 2 juli 2022 brengen wij de kosten wel in rekening ter compensatie voor de kosten die gemaakt zijn door de organisatie!

Voorwaarden

Deelnemers dienen op vrijdag 22 juli tussen 14:00 uur en uiterlijk 17:00 uur en op zaterdag 23 juli en zondag 24 juli vanaf 10:00 en uiterlijk 12:00 uur present te zijn op terrein voor de opbouw. Art Carnivale biedt geen mogelijkheid tot het opslaan van materieel indien u enkele dagen deelneemt. U kunt uw kunst of producten niet laten staan omdat het een openluchtmarkt is!

Voor kampeergelegenheid en eten en drinken dient u zelf te zorgen. Overnachten nabij de kramen is niet toegestaan. Op de website van Kultuureiland-Art Carnivale staat meer informatie over nabijgelegen campings. NB. Op de markt zijn meer dan 30 standplaatsen voor deelnemers gereserveerd. De organisatie van de markt wil een breed spectrum en een evenredig aanbod van kunst en kunstgerelateerde producten presenteren. Een oververtegenwoordiging van bepaalde aan te bieden producten zal worden geweigerd. Indien uw aanmelding niet past binnen de opzet en sfeer van het festival, kan de organisatie ook deelname weigeren. Dit wordt aan u teruggekoppeld. Verkoop van etenswaren om ter plaatse te nuttigen is niet toegestaan, kleine proefhapjes zoals b.v. een blokje kaas is wel toegestaan. Bij annulering van deelname dan wel geen ontvangen betaling van de kraamhuur vóór 2 juli 2022 brengen wij de kosten wel in rekening ter compensatie voor de kosten die gemaakt zijn door de organisatie!

Maak het elkaar zo aangenaam mogelijk!

We wensen u namens de festivalorganisatie een prettige tijd toe op Art Carnivale.